Post by kecodusraha on Feb 16, 2022 13:43:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Falcon Squad: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Falcon Squad: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Falcon Squad: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Uaktualnienie trwa dłużej, reklamy wydają się być coraz bardziej inwazyjne.
Zajebista gra polecam
Błędny i powolny w zależności od aktualizacji. Kiedy to działa, jest fajnie.
Nie pobieraj tej gry, to zdzierstwo z każdą aktualizacją, w której programiści stają się coraz bardziej chciwi. W tej grze potrzeba będzie tysięcy dolarów, aby być konkurencyjnym. Nic, co kupisz, nie jest gwarantowane. Nigdy nie powinieneś przyzwyczajać się do niczego w tej grze, ciągle to zmieniają.
Falcon Squad: Galaxy Attack Arkády dym
Bardzo przyjemna gra, mnóstwo wyzwań. Tak trzymaj.
gorąco polecam tym, którzy szukają zabawnej gry, na pewno pokochasz tę grę
Ciekawa giera, przypominają sie lata młodości
Galaxy Force: Alien Shooter Arkadne igre peut
Zabawna gra! Grafika jest dobra. Manewrowość jest dobra. W sumie to fajna gra.
Dziękuję za nową aktualizację. Zawsze będę lubił grać w Galactic Attack-Falcon Squad Shoot em up game. Polecam każdemu pobrać tę grę, to świetna gra 👍
Witam jak się sprawdza na swoje konto na BlueStacks . Do tej gry bo mam wysoki lvl i nie wiem jak się teraz piszemy o odpowiedź .
Zabawne, ale za dużo kosztuje
Lubię strzelanki, a to ma fajny oldschoolowy akcent, ale ilość grindu zmusza cię do masowego płacenia, aby jakikolwiek postęp był po prostu niegrzeczny. Nawet przy wszystkich reklamach nie mam nic przeciwko płaceniu lub kupowaniu gry, którą lubię, ale to tylko rzeź wielorybów. Nie, dziękuję.
add jest tak późno, aby przynieść krzyżyk
Rozgrywka jest całkiem dobra. Wymaga dużo szlifowania, aby uzyskać ulepszenia. Najgorsze jest to, że gra jest ograniczona czasowo i okresowo zmusza cię do zainstalowania aktualizacji, zanim będziesz mógł ponownie zagrać w grę. Jedynym powodem, dla którego to wymusili, jest to, że mogą wyświetlać jeszcze więcej reklam.
Wiesz, ta gra jest płatna, aby wygrać. Ale czuję, że jest naprawdę dobra i może się rozwijać, jeśli usuną wszystkie te zarobki, aby wygrać pakiety vipów i takie tam. W przeciwnym razie jest naprawdę dobrze. Uwielbiam 8-bitowy styl tej gry. Gram w nią od kilku lat i jest naprawdę dobra. Tylko proszę, PROSZĘ ustalić wynagrodzenie, aby wygrać bzdury.
Walia qizeio
Galaxy Force: Alien Shooter Аркадни semh
Współczesna gra myśliwska. Podobała mi się rozgrywka, ale postęp w grze jest do bani. Trudność rośnie szybko i albo musisz oglądać reklamy, płacić, albo ciągle odtwarzać poziomy sme. Po 5 reklamach w 10 minut włączyłem tryb samolotowy. Odtwarzając w kółko te same poziomy, rzuciłem grę po 30 minutach bez reklam. Odinstalowywanie aplikacji Zbyt wiele innych zabawnych strzelanek z mniejszą liczbą reklam.
Git gra
TRANSFORMERS: Forged to Fight ઍક્શન abum
Bardzo dobra gra i mało reklam!
Nie dziala
nudna gra, ostateczność , jeśli brak innych możliwości marnowania czasu
SUPER GRA
W tej chwili nawet nie zamierzam dać tej jednej gwiazdki. Kiedy zacząłem grę, gra była zabawna i bardzo konkurencyjna. Oczywiście są zakupy w aplikacji, ale nie musiałeś kupować, ale zajęło ci to więcej czasu. Zasoby były dobre, ale potem pojawiło się kilka łatek, a złoto i klejnoty stały się płatne. Moja rada to ukraść przezroczystość. jedną gwiazdkę, ponieważ nie pozwoliła mi opublikować.
Gram w tę grę od 2 lat. Deweloperzy wprowadzają zmiany co kwartał i nigdy nie były korzystne dla graczy. Teraz zebranie wystarczającej ilości klejnotów zajmuje 2 miesiące, co zajmie 2 tygodnie. Nowi użytkownicy będą musieli wydać dużo pieniędzy, aby zacząć. Gra jest dobra, ale wciąż się pogarsza.
Jeśli planujesz wydać prawdziwe pieniądze ..to gra jest dla Ciebie. Podczas zabawy, późniejsze poziomy stają się niemożliwe z domyślnym statkiem, który otrzymałeś, nawet w pełni ulepszone bossy zniszczą cię. Legalne zdobywanie ulepszeń zajmuje dużo czasu, a gra mocno zachęca do kupowania lepszych statków. Bardzo płatna gra i praktycznie nie do pokonania, jeśli planujesz robić to zgodnie z prawem.
W zakładce nagrody wideo jest błąd. Czekałem, aż skończy się zegar 24-godzinny. Jak tylko to się stało, kliknąłem, aby obejrzeć wideo. Pozwoliło mi to oglądać, ale liczba filmów nie została zresetowana. Było to 21/20, a kolejna kategoria to 6/5. Nie pozwalało mi już oglądać, kilka minut później zresetowało się, ale powiedziałem, że obejrzałem już wszystko, co mogłem przez ten okres 24 godzin, obejrzałem tylko jeden.
Pograłem tydzień i doszedłem do 32 lvl'u - bez wydawania prawdziwej kasy, coraz ciężej grać dalej - dałam sobie spokój. Gra sama w sobie fajna.
Zdecydowanie stała się grą PAY to PLAY 🙄 😒. Zbieranie złota i diamentów podczas gry zostało przecięte o połowę lub mniej
Dobrze.
Znokautowany gwiazda, jest problem z reklamami, które nie są dostępne do zdobycia nagród. Przez tyle dni nigdy nie otrzymam premii ani dodatkowych monet. Gram od 8-2018, chciałbym uzyskać więcej za zainwestowany czas........ Otrzymałem odpowiedź od Onesoft, około 3 godzin po aktualizacji mojego posta. Odpowiedź była okropna. Rozwiąż powyższy problem, jeśli chcesz otrzymać ocenę 5 gwiazdek... zrzuci kolejną z powodu Twojej odpowiedzi.
Myślę, że jest to najlepsze, co możesz dzięki dryfującym typom statków kosmicznych, trudniejsze poziomy i jest naprawdę zabawne z dryfującą mocą do
Szału nie ma
Reklamy
Calkiem przyjemna gierka
Hugh Iggy's och, wielkie zamówienie!
ok
Świetna strzelanka; jest zabawna, wymagająca i uzależniająca. Nie przeszkadza mi oglądanie reklam tylko po to, by zarobić więcej monet lub klejnotów, ale nie żeby szlifowanie było poważnym problemem w grze. Tak, szlifowanie po prostu nie jest dla mnie aspektem gry wideo.
Naprawdę dobrze i tylko trochę uzależnia, trochę wydaje się, że trzeba zapłacić za postęp 😒
Ta gra kosztuje zbyt dużo pieniędzy, aby grać z zakupem klejnotów. Jesteśmy tylko biednymi dziećmi, a nie milionerami. Proszę, aby ta gra była tańsza. Ponadto po aktualizacji gra jest teraz offline. Nie można zmienić statku kosmicznego, dronów ani wprowadzić żadnych innych zmian, ponieważ jest on offline. W tej grze wciąż jest wiele błędów. Popraw to i obniż cenę klejnotów, powiedzmy 10 000 klejnotów za 1 USD zamiast 10 klejnotów za 10 000 USD. Niedługo usunę tę grę, jeśli nie będzie poprawy.
Gra podobała mi się do momentu, gdy nie mogłem połączyć się z serwerem Wydałem 3 tysiące dolarów w 1 miesiąc i teraz nie mogę skorzystać z żadnej z kupionych nagród, ponieważ nie mogę połączyć się z serwerem bardzo rozczarowany.
Fajna gra, ale ostatnio była zepsuta, czy coś. Nie pozwolę oglądać wszystkich reklam i wyłączam reklamy 4 godziny przed północą. Brakuje mi z tego powodu wielu nagród. Jedno pytanie: po co mi klejnoty i złoto, aby ulepszyć samoloty?
Bez wsparcia. Wysłano wiadomość e-mail o tym, jak poprawić „nie można połączyć się z serwerem”. Brak możliwości połączenia przez 30 dni.
Zbyt wiele gier, na które można wydać pieniądze.. Wydałem pieniądze i przegrałem. Nie, zatrzymuję pieniądze i przechodzę do następnej gry.
Moze byc
Ta gra jest do bani, nie możesz przejść przez poziom 4, zainstalowałem grę i pomyślałem, że jest fajna i chłopcze, myliłem się, do wielu reklam, na dłuższą metę nie chcesz grać w tę grę, sugeruję zainstalować coś innego ,jeśli masz pieniądze na zakup rzeczy, to idź i ciesz się tym,ale dla mnie to tylko zdzierstwo z oryginalnej galaga,dałem mu dwie gwiazdki, ponieważ przynajmniej grafika nie jest zła, podobnie jak gra .
Galaxy Force: Alien Shooter Arkadne igre dgyo
Więc dostałem reklamę i to była ta gra, ALE w ogóle nie mogłem wyjść z reklamy
Typowy średniak. Tryby ok, tryb pvp druka skopany na. Nie wiem po co udostępniać w udostępnianiu. Nikt w to nie gra, więc twórcy musieli wrzucać do codziennych questów, żałosne. Słaba grafika. 3/5